Spring cleaning at Hammarby

• Date: 4/23/2017 at 10:00 AM 1:00 PM
  • Location: Linnés Hammarby Kulturreservatet Linnés Hammarby
  • Organizer: Länsstyrelsen och SLU Agrarhistoria i samarbete med Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Familjeaktivitet, Temadag, Kulturevenemang

Prepare the grounds at Linnaeus’ Hammarby for the coming season. Try your hand at traditional pasture management by raking up last year’s leaves, collecting sticks, and burning fires. Hot dogs and soft drinks for everyone! Linnaeus’ Hammarby.

Program 2017

Boulebanor i barockträdgården: på grund av vårens renovering och byte av lindar i barockträdgården har inte boulebanorna kunnat läggas ut som planerat. Eventuellt läggs det banor i augusti. Arrangör Örsundsbro SK.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.