The trees' birthday party

• Date: 5/10/2017 at 10:00 AM 11:00 AM
  • Location: Botaniska trädgården Samling i närheten av Tropiska växthuset.
  • Organizer: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Kulturenheten Region Uppsala och Utbildningsförvaltningen Uppsala kommun
  • Skolaktivitet

Dance, sing and celebrate the birthday of the trees that were planted by Uppsala's pre-schoolers in 2007. For children 2-4 years old.

The last booking date for spring activities is May 1st! Bookings are made to bokning@botan.uu.se.

Program 2017

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.