The Hammarby Day

• Date: 13 May, 11:00–17:00
  • Location: Linnés Hammarby
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar, SLU Agrarhistoria, Länsstyrelsen i Uppsala län, Sällskapet Linnés Hammarby
  • Familjeaktivitet, Temadag, Kulturevenemang

Many of the plants that are considered Linnaean relicts and part of the genetic material he used for his research blossom at this time of year at Linnaeus' Hammarby. See this year's art exhibition, and join a guided tour of Linnaeus' house at 12.30. Linnaeus' Hammarby

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.