Pelle Svanslös' Bicycle Day

• Date: 14 May, 10:00–16:00
  • Location: Botaniska trädgården Barockträdgården
  • Organiser: Pelle Svanslös cykeldag i samarbete med Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang, Familjeaktivitet

Learn how to ride your bike safely with Uppsala's most famous cat, Pelle Svanslös (Peter-No-Tail). Children who complete Pelle's road sense track get hot dogs. Free of charge! (In Swedish)

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.