Linnaeus's Garden Party

Celebrate Carl Linnaeus' birthday at his home and garden in Uppsala.

Garden fair with rare plants and the opportunity to get good advice on how to grow them. Time-travel to the 18th century and experience fashion, food and dancing. Visit Linnaeus' house (guided tour in English at 2.30). Free entrance all day!

Get the detailed programme of the celebration at linnaeusuppsala.org!

Program 2017

Boulebanor i barockträdgården: på grund av vårens renovering och byte av lindar i barockträdgården har inte boulebanorna kunnat läggas ut som planerat. Eventuellt läggs det banor i augusti. Arrangör Örsundsbro SK.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.