Planting of summer flowers

• Date: 5/30/2017 at 9:15 AM 6/1/2017 at 2:00 PM
  • Location: Botaniska trädgården Skolträdgården, Villavägen 8
  • Organizer: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Kulturenheten Region Uppsala och Utbildningsförvaltningen Uppsala kommun
  • Skolaktivitet

We invitie all of Uppsala’s preschools and junior (6-year-old) classes to plant coneflowers (Rudbeckia) and marigolds (Tagetes) in the school garden. Welcome to The Botanical Garden to dance and plant together with dance teachers and educators from the garden.

The last booking date for spring activities is May 1st! Bookings are made by e-mail to the booking office.

Read more in the invitation (in Swedish).

Program 2017

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.