A night in the rainforest

• Date: 6/3/2017 at 8:00 PM
  • Location: Botaniska trädgården The Tropical Greenhouse in the Botanical Garden, Villavägen 8
  • Organizer: Uppsala linneanska trädgårdar och Uppsalas museer
  • Kulturevenemang

Tropical heat meets the Nordic white night in the Tropical Greenhouse where you can stroll among banana plants, palm trees and orchids. Centemporary circus in the Victoria Hall. The Tropical Greenhouse, the Botanical Garden.

A night in the rainforest

Program 2017

Boulebanor i barockträdgården: på grund av vårens renovering och byte av lindar i barockträdgården har inte boulebanorna kunnat läggas ut som planerat. Eventuellt läggs det banor i augusti. Arrangör Örsundsbro SK.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.