Dining with Linnaeus

• Location: Linnés Hammarby
  • Organizer: Uppsala linneanska trädgårdar, Sällskapet Linnés Hammarby
  • Kulturevenemang, Visning

Learn more about 18th century cooking and dining (in Swedish).

Entrance fee 80 kr. Free entrance for children under 18 and for employees and students at Uppsala University. Free entrance for visitors wearing 18th century costume. Guided tour in English at 12.30.

Program 2017

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.