Jill Johnson – jubilee tour

• Date: 8/25/2017 at 7:00 PM
  • Location: Botaniska trädgården The Baroque Garden, the Botanical Garden. Entrance at Dag Hammarskjölds väg
  • Organizer: Welcome Uppsala i samarbete med Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang, Konsert

A magical late summer concert in the Baroque Garden on the last weekend of Jill Johnsson's tour. Tickets available through Tickster. Arranged by Welcome Uppsala. The Botanical Garden.

Program 2017

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.