Harvest Fair at Hammarby

• Date: 8/20/2017 at 11:00 AM 5:00 PM
  • Location: Linnés Hammarby Linnaeus' Hammarby
  • Organizer: Uppsala linneanska trädgårdar, SLU Agrarhistoria, Länsstyrelsen i Uppsala län, Sällskapet Linnés Hammarby
  • Kulturevenemang, Familjeaktivitet, Temadag, Visning

Harvest and fair at Carl Linnaeus' country estate.

Trade stands with skins, craft, cheese, bread and vegetables from local producers. Try your hand at rye harvesting. The children can try on 18th century clothes and play old fashioned games. Guided tour of Linnaeus' house in English at 12.30. Free entrance for guests in 18th century costume! Linnaeus' Hammarby.

Program 2017

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.