Hops, Oats and Barley

• Date: 02 September, 11:00–16:00
  • Location: Linnés Hammarby Kulturreservatet
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar, SLU Agrarhistoria, Länsstyrelsen i Uppsala län
  • Kulturevenemang, Temadag, Visning

It is harvest time at Carl Linnaeus' country estate!

We harvest hops, oats and barley in the restored farmland surrounding Linnaeus' country house. Learn about old varieties of hops, and beer brewing. Gather hops to put in a sleeping pouch - a traditional remedy for better sleep. Tie a nek of oats and bring it home. The activities take place in the Culture Reserve, free entrance. Entrance to the house and park, 80 SEK. Guided tour of the house in English at 12.30.

Hops, Oats and Barley

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.