A Tasty Culture Night in The Botanical Garden

During the Culture Night The Botanical Garden hosts plenty of events including food, harvest and cooking. The Garden also provides an ambient setting for moving meditation, Japanese martial arts, classical music, and a traditional fire show. Watch ceremonial archery on the lawn of the Baroque Garden. Explore the Tropical Greenhouse and hear the frogs sing.

Taste dishes made of harvest from the Garden! Share your favourite recipes! Enjoy the harvest exhibition in the Orangery! Listen to classic music! If you are lucky, the giant water lily will show you its flower in the Tropical Greenhouse.

A Tasty Culture Night in The Botanical Garden

Program 2017

Boulebanor i barockträdgården: på grund av vårens renovering och byte av lindar i barockträdgården har inte boulebanorna kunnat läggas ut som planerat. Eventuellt läggs det banor i augusti. Arrangör Örsundsbro SK.

Senior Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 29 maj – 19 juni, kl. 11. För aktuell information hemsidan för arrangören Svenska kyrkan.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 12 juni – 24 juli, kl. 17.30-19.00. För aktuell information hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18 i juni-augusti. För aktuell information hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar kl. 18, i juni och augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.