Ice-skating in the Baroque Garden

We invite you to ice-skate in a spectacular setting in front of the classical facade of the Orangery in the Botanical Garden. Here, skaters of all ages can practice basic skills as well a pirouettes. Please note that we can only offer ice if it is cold enough outside. To enter, use the gates at Norbyvägen and Thunbergsvägen 6 as the gates towards the castle are locked during winter.

Admission: free

Ice-skating in the Baroque Garden

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.