Sportlovskul i Botan: Holkverkstad

• Location: Botaniska trädgården Tropiska växthuset, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Familjeaktivitet, Kulturevenemang

Hjälp trädgårdens invånare med bostad. Bygg en fjärilsholk, ett bihotell eller ett humlebo. Ta med den färdiga holken hem till din egen trädgård. De pollinerande insekterna brukar flytta in i mars! Byggsatsen kostar 100 kr.

Entréavgift 50 kr/vuxen.

Sportlovskul i Botan: Holkverkstad

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.