Springtime in the Orangery

• Date: 10 March, 12:0025 March, 15:00
  • Location: Botaniska trädgården Orangeriet Linneanum, Villavägen 6
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Linnés Vänner.
  • Utställning, Kulturevenemang, Temadag

Visit the the early 19th century Orangery in the Botanical garden and see plants from the Mediterranean, Australia, South America and other warm places. When springtime sunrays reach citruses, apricots and cacti, they blossom. Extended opening hours in the Orangery during weekends in March.

The Orangery is open Tuesday – Friday 9am – 3pm and Saturday – Sunday noon 3pm.

Springtime in the Orangery

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.