Volunteer in Linnaeus' meadows

• Date: 15 April, 10:00–13:00
  • Location: Linnés Hammarby Kulturreservatet Linnés Hammarby
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Länsstyrelsen Uppsala län och SLU Agrarhistoria.
  • Familjeaktivitet, Temadag, Kulturevenemang

Help us to tidy up Carl Linnaeus' meadows efter the winter. We clear the meadows from branches, rake them, light fires and learn more about 18th century farming. There are hot dogs and soft drinks for all helpers. Don't miss out on a great opportunity to experience Swedish spring in a vibrant historical environment!

Volunteer in Linnaeus' meadows

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.