Gardens open for the season

• Date: –17:00
  • Location: Botaniska trädgården Linnés Hammarby Linnéträdgården, Svartbäcksgatan 27
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang

Meet spring in the Linnaean Gardens of Uppsala. Enjoy the seasonal flowers, explore Carl Linnaeus' homes in town and in the country and have a "fika" or lunch in the garden cafés.

Opening hours: The Botanical Garden, all days 07-21. The Linnaeus Garden with the Linnaeus Museum, Tue-Sun 11-20, Linnaeus' Hammarby, Tues-Sun 11-20 (Café Sara Lisa, Sat-Sun). Free entrance for children under 18, students and employees at Uppsala Universit

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.