A Linnaean Garden Party

Time travel to the 18th century, hear the rustle of silk skirts, see silver shoe buckles glisten, and sample artisan foods. Find rare plants and seeds for your garden and pick up advice on how to grow them. Learn more about Linnaeus. Meet scientists, experiment, and learn more about Linnaean science. Guided tour in English at 11.30 and 14.30.

A Linnaean Garden Party

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.