Ett resande teatersällskap

• Date: –20:00
  • Location: Botaniska trädgården Orangeriets innergård, Villavägen 6
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Kullehusteatern.
  • Kulturevenemang

The Kullehus Theatre celebrates their 20th anniversary by staging August Blanche’s comedy from 1848 in the Orangery courtyard 3 July, in the Linnaeus Garden 17 July, and in the Botanical Garden 7 August.

Ett resande teatersällskap

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.