Haymaking at Hammarby

• Date: –16:00
  • Location: Linnés Hammarby Kulturreservatet
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Sällskapet Linnés Hammarby, Länsstyrelsen Uppsala län och SLU Agrarhistoria.
  • Temadag, Kulturevenemang, Familjeaktivitet

Learn how to use a scythe and a rake. Listen to music and stories as you work. Buy old varieties of vegetables from the garden.

Entrance fee to the museum and park 80 SEK. Free entrance to the museum and park for visitors wearing 18th century costume.  The haymaking takes place in the Culture Reserve and the Soldier's Homestead, Linnaeus' Hammarby.

Haymaking at Hammarby

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.