Harvest Fair at Hammarby

• Date: –17:00
  • Location: Linnés Hammarby
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Sällskapet Linnés Hammarby, Länsstyrelsen Uppsala län och SLU Agrarhistoria.
  • Kulturevenemang, Visning, Familjeaktivitet, Temadag

Harvest and fair at Carl Linnaeus' country estate. Trade stands with skins, craft, cheese, bread and vegetables from local producers. Try your hand at rye harvesting. The children can try on 18th century clothes and play old fashioned games. There will also be harvest of hops.

Guided tour of Linnaeus' house in English at 12.30. Free entrance for guests in 18th century costume!

Harvest Fair at Hammarby

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.