Centemporary circus in the rainforest

• Date: –15:00
  • Location: Botaniska trädgården The Tropical Greenhouse in the Botanical Garden, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar och Uppsalas museer
  • Kulturevenemang, Familjeaktivitet

Tropical heat meets the Nordic spring in the Tropical Greenhouse where you can stroll among banana plants, palm trees and orchids. Centemporary circus in the Victoria Hall. The Tropical Greenhouse, the Botanical Garden.

Centemporary circus in the rainforest

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.