Centemporary circus in the rainforest

• Date: –15:00
  • Location: Botaniska trädgården The Tropical Greenhouse in the Botanical Garden, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar och Uppsalas museer
  • Kulturevenemang, Familjeaktivitet

Tropical heat meets the Nordic spring in the Tropical Greenhouse where you can stroll among banana plants, palm trees and orchids. Centemporary circus in the Victoria Hall. The Tropical Greenhouse, the Botanical Garden.

Centemporary circus in the rainforest

Cykla till Linnés Hammarby eller vandra i kulturreservatet; prova på Qi Gong, Yoga, Taiji och boule i Botaniska trädgården; dansa i Linnéträdgården.

Program 2019

Boulebanor i barockträdgården: Möjlighet att prova på boule finns i samband med tävlingar. Arrangör Örsundsbro SK.

prel. Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar mitten av juni – slutet av juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.

Prel. Taiji i barockträdgården (framför Linneanum): måndagar och torsdagar kl. 18-19, juni – augusti. För aktuell information se hemsidan för arrangören Uppsala Wudang Pai.

Prel. Sommaryoga i Botaniska trädgården: bland annat måndagar och torsdagar, maj – augusti. För mer information se facebook-sidan Sommaryoga.

Utställningar Botaniska trädgården