A New Year at the Tropical Greenhouse

• Location: Botaniska trädgården Tropiska växthuset, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang

Forget winter for a while in the green, light and warm environment of the Tropical Greenhouse. Take a stroll through the rainforest or charge your batteries by the banana tree and meditate to the song of frogs.

Entrance 50 SEK. Free entrance for children under 18, students, and employees at Uppsala University.

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.