Winged flora

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Per Erixon
  • Kulturevenemang, Utställning

Florist Linnea Persson and photographer Peter Ericsson display photo art where parts of plants make an imaginative fauna grow. Prints, cards and other merchandise are sold in the Linnaeus Garden shop.

Opening hours:

May and September: Tuesday-Sunday, 11-17

June-August: Monday-Sunday 11-17

Closed June 22 (Midsummer's Eve)

Winged flora

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): datum ännu ej klara. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.