Linnaeus' travels and Gunnar Brusewitz

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Per Erixon
  • Utställning, Kulturevenemang

Swedish artist Gunnar Bruseqitz travelled in Linnaeus' footsteps during the 1950's and 1960's. Using materials from his travels he illustrated new editions of Carl Linnaeus' landscape travels. See reproductions of Brusewitz's fantastic images.

Opening hours:

Tuesday-Sunday: 11-17.

Closed June 22 (Midsummer's Eve)

Opening hours:

Tuesday-Sunday: 11-17.

Closed June 22 (Midsummer's Eve)

Linnaeus' travels and Gunnar Brusewitz

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.