Concert: Queens of Pop

• Date:
  • Location: Botaniska trädgården Barockträdgården, insläpp via Dag Hammarskjölds väg.
  • Organiser: Paraply & Curling i samarbete med Live Nation och Uppsala linneanska trädgårdar.
  • Kulturevenemang, Konsert

See the best of Swedish pop right now at this one-day festival. Stars as Zara Larsson ,Icona Pop and Molly Sandén Will take over the stage for the night.

Find your tickets at Tickster (Queensofpop.se)!

Concert: Queens of Pop

Qigong på Sorbusplan (hörnet Norbyvägen-Villavägen, vid Nordiska Afrikainstitutet): måndagar 11 juni – 30 juli kl. 17.30-19.00. För aktuell information se hemsidan för arrangören Biyunföreningen Gröna Draken.