Miniröris & Röris

• Date: –12:00
  • Location: Botaniska trädgården Botaniska trädgården Barockträdgården, framför Linneanum
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar, Friskis&Svettis och Utbildningsförvaltningen Uppsala kommun
  • Skolaktivitet, Kulturevenemang

Uppsalas förskolebarn och klasser gympar loss tillsammans med Friskis&Svettis. Obligatorisk föranmälan. Botaniska trädgården.

Friskis&Svettis bjuder in till MiniRöri- och Rörispass vid Linneanum i Botaniska trädgården. I år ordnar vi tre pass: MiniRöris kl. 9.30 och kl.10.30 samt Röris kl.12.00. På grund av corona-viruset planerar vi i år för rörelseglädje i små grupper. Obligatorisk föranmälan senast 27 augusti.

De första två passen kl. 9.30 och kl. 10.30 är reserverade för förskolor. Passet kl. 12.00 vänder sig till förskoleklasser och lågstadieklasser. Vi kommer att genomföra tre parallella pass per klockslag och begränsa antalet deltagare. I år blir det alltså extra viktigt att vara ute i god tid om ni vill få plats!

Tidsåtgång: 30 minuter

Kostnad/lektion: ingen avgift

Lämplig ålder: 2–6 år kl. 9.30 och kl. 10.30; 6–8 år kl. 12.00

Bokning: bokning@botan.uu.seSista anmälningsdag fredag 27 augusti.
Först till kvarn. Ange förskolans/skolans namn, antal barn och antal vuxna samt önskad tid. Anmälningar bekräftas via e-post.

Mer information: tel 018-471 28 38

Kostnad/lektion: ingen avgift