Lökplantering

• Location: Botaniska trädgården Botaniska trädgården, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kulturevenemang, Skolaktivitet

Plantera lök för en vacker vår i Barockträdgården. Ta med era förskolebarn och hjälp till! Botaniska trädgårdens pedagoger tar emot er kl. 9.15, 10.00, 10.45 eller 12.15 och passen är 45 minuter långa. Obligatorisk förbokning!

Grupperna bör inte vara större än 12 barn och barnen inte yngre än 4 år. Ta gärna med matsäck!

Anmälan görs per e-post (bokning@botan.uu.se). Ange önskad tid, förskolans namn, kontaktuppgifter, antal barn och antal vuxna. Mer information fås via tel 018-471 28 38. Sista anmälan måndag 17 september. Först till kvarn. Anmälningar bekräftas via e-post.

Kostnad: Fristående förskolor 500 kr/grupp, betalas kontant. Kommunala förskolor har central kostnadstäckning. Grupper som uteblir utan avbokning debiteras 200 kr.

Events in The Linnaean Gardens of Uppsala

Last modified: 2021-04-08