Digital museinatt i tropikerna

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Uppsalas museer
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Kulturevenemang, Visning

Följ med på digital visning i Uppsalas finaste regnskog. Vi visar köttätande kannrankor och inte köttätande jordnötter. I barockträdgården berättar vi om ett av våra äldre träd, ett bergamottpäron.

Museinatten arrangeras gemensamt av Uppsalas museer. Fullständigt program och länk till de digitala visningarna publiceras på www.uppsalasmuseer.se.

Digital museinatt i tropikerna

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve; try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden; dance in the Linnaeus garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2019

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Tuesdays May 28, June 4 and June 11, at 11am. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute): usually Mondays mid June - end of July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji in the baroque garden (close to Linneanum): Mondays in August, 6pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Uppsala Wudang Pai.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Thursdays and Saturdays, May - August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.