Äpplets dag – INSTÄLLT!

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Workshop, Kulturevenemang

Äpplets dag firas i hela Sverige. I Botaniska trädgården håller vi sortskola för dig som vill lära dig några av våra vanligaste äppelsorter. Skaffa dig verktygen för hur man tittar på äpplen. Obligatorisk föranmälan via bokning@botan.uu.se.

Avgift 150 kr.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve; try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden; dance in the Linnaeus garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2019

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Tuesdays May 28, June 4 and June 11, at 11am. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute): usually Mondays mid June - end of July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji in the baroque garden (close to Linneanum): Mondays in August, 6pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Uppsala Wudang Pai.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Thursdays and Saturdays, May - August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.