MiniRöris

• Date: –11:00
  • Location: Botaniska trädgården Barockträdgården, framför Linneanum (orangeriet)
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med Uppsala kommun utbildningsförvaltningen och Friskis&Svettis.
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Skolaktivitet

Friskis&Svettis bjuder in till ett Mini-Rörispass vid Linneanum i Botaniska trädgården. Senast vi jympade loss var vi mer än 900 barn. Nu ordnar vi två pass ett kl. 9.30 och ett kl. 10.30, så att alla får plats! Obligatorisk föranmälan.

Aktiviteten passa för förskolebarn i åldern 2-6 år. Friskis&Svettis skänker en MiniRöris-skiva till alla förskolor som är med. Ni kan även beställa en CD i förväg via web.friskissvettis.se/butik.

Anmälan görs per e-post. Ange förskolans namn, antal barn och antal vuxna samt önskad tid. Mer information fås via tel 018-471 28 38.

Anmälan senast fredag 30 augusti om ni vill ha en skiva. Anmälningar bekräftas via e-post.

Ni tar er till Botaniska trädgården med buss 1, 2, 7, 11 eller 12. Linneanum (orangeriet) ligger i barockträdgården, norr om Norbyvägen, med utsikt mot slottet.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve; try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden; dance in the Linnaeus garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2019

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Tuesdays May 28, June 4 and June 11, at 11am. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute): usually Mondays mid June - end of July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji in the baroque garden (close to Linneanum): Mondays in August, 6pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Uppsala Wudang Pai.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Thursdays and Saturdays, May - August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.