NY PLATS! Körsång i trädgården

• Date: –14:45
  • Location: Linnéträdgården, Svartbäcksgatan 27 Tropiska växthuset, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar i samarbete med kören Lydia
  • Contact person: Lotta Saetre
  • Konsert, Kulturevenemang

Inställt på grund av regn! Vi hyllar Linnés födelsedag med körsång framför Linnéträdgårdens orangeri. Kören LYDIA bjuder på vårsånger, folkmusik och pop i en minikonsert under ledning av Nina Hamrén.

Entréavgift 100 kr. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

OBS! Konserten hålls utomhus och ställs in vid dåligt väder! Max antal åhörare 40 personer. Visa hänsyn och håll rekommenderat avstånd till övriga sällskap.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve; try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden; dance in the Linnaeus garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2019

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Tuesdays May 28, June 4 and June 11, at 11am. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute): usually Mondays mid June - end of July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Taiji in the baroque garden (close to Linneanum): Mondays in August, 6pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Uppsala Wudang Pai.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Thursdays and Saturdays, May - August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.