Trädens födelsedag

• Date: –11:00
  • Location: Botaniska trädgården Botaniska trädgården Trädgårdens södra del, Villavägen 8
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar, Utbildningsförvaltningen Uppsala kommun och Kulturenheten dans Region Uppsala
  • Skolaktivitet, Kulturevenemang

Uppsalas förskolebarn firar med sång och dans de träd som förskolorna planterade 2007 i Botaniska trädgården. För barn 3–4 år. Obligatorisk föranmälan, via vår bokning.

Tidsåtgång: 60 minuter

Lämplig ålder: 3–4 år

Kostnad/lektion: ingen avgift. Förskolor som uteblir utan avbokning debiteras 200 kr.

Bokning: bokning@botan.uu.seSista anmälningsdag fredag 23 april. Först till kvarn. Ange förskolans namn, kontaktuppgifter, barnens ålder samt antal barn och vuxna. Anmälningar bekräftas via e-post.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve.Try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2021

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Schedule for 2021 not ready yet. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute):  Mondays 7 June – 26 July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Wednesdays and Saturdays, April – August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.

Last modified: 2021-04-08