Music in the Garden: Yamandu Costa

• Date: –20:30
  • Location: Botaniska trädgården Orangeriet Linneanums innergård, Villavägen 6
  • Organiser: Kulturentreprenör Klaus Pontvik, i samarbete med Uppsala linneanska trädgårdar och ett flertal andra partners
  • Contact person: Mats Block
  • Konsert, Kulturevenemang

Upplev den genialiske gitarrvirtuosen från Brasilien som trollbinder publiken med sin 7-strängade gitarr. Detta under Music in the Garden på Linneanums intima och stämningsfulla innergård.

Cajsas kök erbjuder servering av mat och dryck i anslutning till konserten. Insläpp 17.00.

Konserterten och publikantalet kommer att anpassas till FoHM:s rekommendationer. Biljetterna säljs via Tickster.

Exercise – recreation – culture

Ride your bike to Linnaeus' Hammarby or hike in the cultural reserve.Try Qi Gong, Yoga, Taiji or boules in the Botanical Garden.

Buy tickets for a theater performance or concert. Enjoy art works, beautiful flower beds and silence. Study, read a book or have a good coffee. In our gardens there is room for both rest and exercise!

Workout in the garden 2021

For daily information, contact the organizer.

Boules greens in the baroque garden: try out boules is available during competitions. Organizer Örsundsbro SK.

Senior Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute). Schedule for 2021 not ready yet. Organizier the Swedish Church.

Qigong at Sorbusplan (corner Norbyvägen-Villavägen, at the Nordic Africa Institute):  Mondays 7 June – 26 July, 5.30pm–7pm. For up-to-date information see the website for the organizer Biyunföreningen Gröna Draken.

Summer yoga in the Botanical garden: ususally Mondays, Wednesdays and Saturdays, April – August. For more information, see the facebook page Sommaryoga i Uppsala.

Last modified: 2021-04-08